top of page

Kontaktlinser

Øje med en kontaktlinse

Kontaktlinser kan være løsningen for dig der slet ikke har lyst til at bruge briller, men det er også en mulighed at kombinere briller og kontaktlinser hvis du f.eks. synes at briller ikke er praktiske når du dyrker sport eller skal i byen.

Der findes mange grunde til at overveje kontaktlinser. Der kan være praktiske, kosmetiske og medicinske grunde som gør at kontaktlinser er en god løsning for mange.

 

De praktiske grunde kan være at briller er i vejen eller er upraktiske i forbindelse med sport eller udendørsaktiviteter, hvor brillerne kan blive våde af dug eller regn.

 

Kosmetiske grunde kan være at man ikke synes at briller klæder ens ansigt eller at man gerne vil have mulighed for at ændre type når man f.eks. skal en tur i byen. Her kan man gå et skridt videre med farvede kontaktlinser med og uden styrke hvis du tilmed ønsker at ændre din øjenfarve. 

Speciallinser, såsom natlinser, hårde linser og sclerallinser laves typisk for at behandle en medicinske tilstand i øjet. Det kan være man har irregulære hornhinder, meget høje styrker, eller andre komplikationer som bedst behandles med en speciallinse. 

Vi har mange års erfaring i tilpasning af alle typer af kontaktlinser til korrektion af lang- og nærsynethed, bygningsfejl samt alderssyn. Udover de mere almindelige bløde kontaktlinser til passer vi også hårde kontaktlinser, natlinser og speciallinser såsom sclerallinser til øjne med f.eks. irregulære hornhinder eller mere specielle synsfejl, som kræver individuelt tilpassede kontaktlinser. Vi råder over det mest avancerede udstyr og software der findes, hvilket gør os i stand til at løse selv de mest krævende kontaktlinsetilpasninger.    

bottom of page