top of page

Brands

Hos ZEISS Vision Center sætter vi fagligheden meget højt, ikke kun den optiske faglighed, men også den modemæssige faglighed indenfor brillestel og solbriller. Vi betragter nemlig også os selv som en modebutik, hvor du altid kan få de smarteste og mest trendy kvalitetsbrillestel.

Vi er eksklusive eneforhandler af mange af vores brands, så dem kan du ikke finde andre steder i byen. Vi er meget stolte af at kunne præsentere de lækreste briller fra de absolut største og førende modehuse i verden. Her finder du raffineret design og ekstraordinær høj kvalitet i brillestel og solbriller. 

 

Vi har som optiker nemlig en holdning til kvalitet og design, som skal komme dig til gode når vi rådgiver dig i dit valg af brillestel. Du har sikkert en idé om hvilken stil eller brillestel du gerne vil have, men vær sikker på at vi vil udfordre dig, for når vi ser dit ansigt, ved vi med vores professionelle erfaring, hvilke briller der vil understrege din stil og få det bedste frem i dit ansigt. Se vores brands herunder. 

celine-new-logo-design-rebrand-graphics.jpg
Christian-Dior-Logo-2018-present.png
valo005_valentino_logo_image_picture.png
slp-new-330x240.png
Gotti logo.png
btv-new-330x240-.png
0.png
WX_logo_black_registered_md.png
Ray-Ban-logo.png
bottom of page