top of page
  • zeissvisioncenter

OLIVER GOLDSMITH

Opdateret: 18. sep. 2019

Solbrillerne som internationale stjerner som bl.a. Grace Kelly, Audrey Hepburn, John Lennon, Prinsesse Diana, Mia Farrow, Michael Caine, Sophia Loren har båret er blevet relanceret efter de originale modeller.

Oliver Goldsmith har produceret eyewear siden 1926. Goldsmith har gennem tiderne designet solbriller til de største filmstjerner og berømtheder. Alle disse designs er naturligvis gemt. Der ligger med andre ord en stor arv gemt i de gamle arkiver. Disse solbriller er nu blevet relanceret i en speciel kollektion kaldet ICONS.


Nutidens ikoniske berømtheder og stjerner bærer Oliver Goldsmith ICONS


Oliver Goldsmith ICONS er evergreens som i dag bliver produceret efter de originale designs. Det er klassiske solbriller med en vis "starquality" over sig. De bringer minder frem fra "la dolce vita" eller en gylden æra i filmhistorien.


Icons serien er allerede blevet meget populær og bæres i dag af nutidens berømtheder, som gerne vil skille sig lidt ud stilmæssigt, såsom Lady GaGa, som bærer modellen Y-NOT fra 1966, supermodellen Gigi Hadid har valgt den ikoniske KOKO også fra 1966 som ses på vores model herover på billedet. Den altid stilsikre Kate Moss har valgt Manhatten fra 1960 som oprindeligt blev båret af Audrey Hepburn i filmen "Breakfast at Tiffany´s", samme brille er Kate Beckinsale også blevet spottet med. Modellen Majesty fra 1964 har været med til at understrege Pixie Lotts image som popstjerne. Kom ind i til ZEISS Vision Center i Broen Shopping og se kollektionen


#olivergoldsmith #ogicons #sunglasses #solbriller #zeissvisioncenterbroen #ladolcevita #broenshopping

211 visninger0 kommentarer
bottom of page